Iz Niša za Bratislavu jeftino

Treba mi jedna povratna avio karta iz Niša za Bratislavu jeftino. Hoću da putujem početkom maja i da se vratim za oko 7 dana. Hvala. Milo Zlopaša, Pljevlja

Posetilac: Milo Zlopaša, Pljevlja
Datum: 27.03.2019
Grupa: Low Cost avio kompanije

Iz Niša za Bratislavu jeftino

Poštovani gospodine Zlopaša,

Letovi iz Niša za Bratislavu jeftino se obavljaju dva puta nedeljno-ponedeljkom i petkom u oba pravca. Na relaciji iz Niša za Bratislavu jeftino možete putovati ukoliko na vreme, mesec-dva pre putovanja kupite avionsku kartu. Za početak maja najpovoljnija varijanta je da na put iz Niša za Bratislavu jeftino krenete 06. maja, a da se vratite 13. maja. Cena povratne avionske karte iz Niša za Bratislavu jeftino sa svim plaćenim taksama po putniku iznosi 2654 dinara!!! Da biste avionsku kartu iz Niša za Bratislavu jeftino kupili po ovoj ceni potrebno je da kupovinu izvršite što pre zato što cena može da se promeni. Za sve dodatne informacije u vezi avionske karte iz Niša za Bratislavu jeftino možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put!

Red letenja na liniji Niš Bratislava

- Odlazak iz Niša u Bratislavu je 06.05. u 10:05h. U Bratislavu slećete u 11:20h. Let traje 1h15min.

- Povratak iz Bratislave u Niš je 13.05. u 08:10h. U Niš slećete u 09:40h. Let traje 1h30min.

Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Slovačku

Svim našim putnicima za boravak u inostranstvu preporučujemo putno zdravstveno osiguranje. Vaše putno zdravstveno osiguranje uz avionsku kartu  iz Niša za Bratislavu jeftino možete pogledati NA OVOM LINKU.

Rezervacija i kupovina avionskih karata za Bratislavu

Avio karte možete rezervisati:

1.Online na našem sajtu ukucavajući datume putovanja i destinaciju

2. Pozivajući naš call centar 

011/32-23-111

 062/288-110

3. Slanjem emaila na office@jeftineaviokarte.rs

Ukoliko prvi put kupujete avio kartu online, a potrebna Vam je mala pomoć, pogledajte stranicu:

Kako da rezervišem avio kartu?

Na našem sajtu možete uraditi pretragu i rezervaciju i hotelskog smeštaja. Preporučujemo Vam da kupite putno zdravstveno osiguranje. Više možete pročitati na stranici Putno osuguranje.

Najjeftinija mesta na letu su ograničena i zavise od raspoloživosti na relevantnim buking klasama. Cene su informativnog karaktera, svaka avio kompanija zadržava pravo promene cena.

Sve promocije u vezi letova možete pratiti na našim  Facebook i Twitter stranama.